BURSA / OSMANGAZİ - Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz öğretmeni Ebru YAZICIOĞLU´nu göstermiş olduğu sportif başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Kas

30 Kasım 2017 Perşembe günü 11. sınıf öğrencileri ile birlikte Üniversite Tanıtım Günleri Etkinliği´ne yüz yirmi öğrenciyle katılım gerçekleştirilmiştir.

Kas

10 Kasım 2017 tarihinde Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirilmiştir. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Nesrin ÖZBEY ÖKSÜZ tarafından 12. sınıf öğrencilerine YKS Sistemi Bilgilendirme Semineri verilmiştir. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

27 Ekim 2017 Cuma günü okulumuzda kutlama programı gerçekleştirilmiştir. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Nesrin ÖZBEY ÖKSÜZ ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından dokuzuncu sınıf öğrencilerine "Okula Uyum Programı" gerçekleştirilmiştir. Programda öğrencilerle uyum etkinlikleri ve okul tanıtımı yapılmış, ortaöğretim yönetmeliği anlatılmıştır. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

SINAV YERİ: ÇINAR ANADOLU LİSESİ (Ergin Ağaç M.T.A.L. yıkılacağı için 2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyetleri Çınar Anadolu Lisesinde yapılmaktadır.)

SINAV TARİHLERİ: 23/09/2017 - 24/09/2017

Haz

18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeniyle 1 Haziran 2017 tarihinde Muhasebe Öğretmeni Özlem SAĞDIÇ ve Aynur IŞIK tarafından Bursa Kültür Gezisi düzenlenmiştir.  Gezi 27 öğrenci 2 öğretmen ile gerçekleştirilmiştir.

May

Mersin’de gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden 871 sporcunun katıldığı Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler Türkiye Şampiyonasında okulumuz kız atletizm takımı 3. olmuştur.  300 metre engelli koşuda okulumuz öğrencisi Berke AKÇAM Türkiye 1. olmuş ve Fransa´da yapılacak olan yarışlara katılmaya hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmeni İlker DEMİRKOL´u, sporcu öğrencilerimizi Mersine´e giderek destekleyen Okul Müdürü Hüseyin OTSAY ve Müdür Yrd. Okan KARAHAN´ı ve bu başarıyı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda 15/05/2017 Pazartesi günü Anneler Günü Kutlama Programı gerçekleştirilmiştir. Programı hazırlayan Biyoloji Öğretmeni Selver SEZGİN ve Coğrafya Öğretmeni Nesrin ŞAHİN´e; programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

F Klavye Yarışmasını düzenleyen öğretmenlerimizi, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve son olarak da derece yaparak ilk üçe girmeyi hak kazanan Selim AYDOĞDU, Tuğçe PEHLEVAN ve Berat ERGÜN isimleri öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine 12 Nisan 2017 Çarşamba günü SMMM Erdal ŞENTÜRK tarafından seminer ve söyleşi faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Programı organize eden Muhasebe Alanı Öğretmeni Aynur IŞIK ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erdal ŞENTÜRK´e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Yabancı uyruklu veya çifte vatandaşlığı olan öğrencilerimiz var ise üniversiterin yapmış oldupu YÖS´lere başvurabilirler. Her üniversitenin başvuru ve sınav tarihleri birbirinden farklıdır.  Haberin içeriğinde sınava kimlerin başvurabileceği ayrıntılı belirtilmektedir.

Nis

Okulumuzda 22 Aralık 2016 tarihinde Mevlana Hazretlerini anma programı düzenlenmiştir. Program sunuculuğunu 10/A Muhasebe sınıfından Burçin İLHAN yapmıştır. Programın başlangıcında çağları aşan düşüncesiyle “Mevlana Hazretlerini Tanıma Konulu” konuşmayı 10/A Muhasebe sınıfından Sevil PINAR yapmıştır. Sonrasında Şems Hazretleri ile Mevlana Hazretleri arasındaki ruhani ilişkiyi anlatan “ETME” şiirini 10/A Muhasebe sınıfından Yonca BALYEMEZ ve Gökay YÜKSEL okumuştur. Programın konferans bölümünde ise etkileyici sunumuyla Canan IŞIK “Mevlana ve Gençlik” konulu konuşmasını yapmıştır.