BURSA / OSMANGAZİ - Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeniyle 1 Haziran 2017 tarihinde Muhasebe Öğretmeni Özlem SAĞDIÇ ve Aynur IŞIK tarafından Bursa Kültür Gezisi düzenlenmiştir.  Gezi 27 öğrenci 2 öğretmen ile gerçekleştirilmiştir.

May

Mersin’de gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden 871 sporcunun katıldığı Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler Türkiye Şampiyonasında okulumuz kız atletizm takımı 3. olmuştur.  300 metre engelli koşuda okulumuz öğrencisi Berke AKÇAM Türkiye 1. olmuş ve Fransa´da yapılacak olan yarışlara katılmaya hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmeni İlker DEMİRKOL´u, sporcu öğrencilerimizi Mersine´e giderek destekleyen Okul Müdürü Hüseyin OTSAY ve Müdür Yrd. Okan KARAHAN´ı ve bu başarıyı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda 15/05/2017 Pazartesi günü Anneler Günü Kutlama Programı gerçekleştirilmiştir. Programı hazırlayan Biyoloji Öğretmeni Selver SEZGİN ve Coğrafya Öğretmeni Nesrin ŞAHİN´e; programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

F Klavye Yarışmasını düzenleyen öğretmenlerimizi, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve son olarak da derece yaparak ilk üçe girmeyi hak kazanan Selim AYDOĞDU, Tuğçe PEHLEVAN ve Berat ERGÜN isimleri öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine 12 Nisan 2017 Çarşamba günü SMMM Erdal ŞENTÜRK tarafından seminer ve söyleşi faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Programı organize eden Muhasebe Alanı Öğretmeni Aynur IŞIK ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erdal ŞENTÜRK´e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Yabancı uyruklu veya çifte vatandaşlığı olan öğrencilerimiz var ise üniversiterin yapmış oldupu YÖS´lere başvurabilirler. Her üniversitenin başvuru ve sınav tarihleri birbirinden farklıdır.  Haberin içeriğinde sınava kimlerin başvurabileceği ayrıntılı belirtilmektedir.

Nis

Okulumuzda 22 Aralık 2016 tarihinde Mevlana Hazretlerini anma programı düzenlenmiştir. Program sunuculuğunu 10/A Muhasebe sınıfından Burçin İLHAN yapmıştır. Programın başlangıcında çağları aşan düşüncesiyle “Mevlana Hazretlerini Tanıma Konulu” konuşmayı 10/A Muhasebe sınıfından Sevil PINAR yapmıştır. Sonrasında Şems Hazretleri ile Mevlana Hazretleri arasındaki ruhani ilişkiyi anlatan “ETME” şiirini 10/A Muhasebe sınıfından Yonca BALYEMEZ ve Gökay YÜKSEL okumuştur. Programın konferans bölümünde ise etkileyici sunumuyla Canan IŞIK “Mevlana ve Gençlik” konulu konuşmasını yapmıştır.

Mrt

Okulumuz 11/A Büro Yönetim Alanı Sınıfı Tasarım Programları ve Web Uygulamaları dersi öğretmenleri Abdülkadir HALAÇLI ve İlker FENLİ tarafından dersin piyasa uygulamalarını görmeleri amacıyla 07 Mart 2017 Salı günü Magic Digital Copy & Print Center  ve  Magic Ajansına gezi etkinliği organize edilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimiz GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ/KİMLİK KARTI TALEP BELGESİ ile YGS girebilirler.✔

❌Eğer nüfus cüzdanınızdaki fotoğrafta tanınır değilseniz/çocukluk fotoğrafınız varsa muhakkak BUGÜN SAAT 17:00´a kadar NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE gidip güncel fotoğrafınızla kimlik kartı talebinizi yapıp, güncel fotoğrafınızın olduğu geçici kimlik belgesiyle sınava girebilirsiniz.

Mrt

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyoruz.

Mrt

22 Şubat Çarşamba günü okulumuzda GURUR ÇAYI etkinliği gerçekleştirilmiştir. Programda sosyal, kültürel, sportif, akademik başarı gösteren öğrencilerimize ve velilerine Okul Müdürü Hüseyin OTSAY tarafından başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Toplum Sağlık Merkezi Sağlık Eğitmeni Metin UYANIK tarafından 9 Şubat 2017 tarihinde okulumuzda dokuzuncu ve onbirinci sınıf öğrencilerine 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Gününde "Sigaranın Zararları ve Madde Bağımlılığı" konulu bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Şbt

Sorumluluk sınavlarına ait ders, tarih ve saat bilgisi haberin içinde yer almaktadır. Başarılar :)

:)