BURSA / OSMANGAZİ - Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kros Yarışması Genç Kızlar Kategorisi BURSA BİRİNCİLİĞİ

Öğrencilerimize ve antrenörleri olan okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İlker DEMİRKOL´a başarılarından dolayı tebriklerimizi sunarız.

Kas

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Nesrin ÖZBEY ÖKSÜZ tarafından ekim ayı içerisinde dokuzuncu sınıf öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi verilmiştir.

Ekm

Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği toplantısı 23 Ekimi 2016 Pazar günü saat 11.00’de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantıya velilerimiz davetlidir.

Ağu

ERGİN AĞAÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERASMUS+ AB PROJESİ’NİN YURTDIŞI EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI.

Şbt

Okulumuz Büro Yönetim Alanı Öğretmenleri Eyüp ÖZDUMANLAR ve Abdülkadir HALAÇLI tarafından 10/A sınıfı öğrencilerinin görmüş olduğu İletişim Teknikleri dersinin piyasa uygulamalarını görmeleri amacıyla 24 Şubat 2016 Çarşamba günü OLAY TV kuruluşuna MEDYA GEZİSİ etkinliği organize edilmiştir.

Şbt

Toplum Sağlık Merkezi Sağlık Eğitmeni Metin UYANIK tarafından 19.02.2016 tarihinde okulumuzda dokuzuncu sınıf öğrencilerine "9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Etkinliği" konulu bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Şbt

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.