BURSA / OSMANGAZİ - Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gülbahçe Mh., İnönü Cad. No11 Osmangazi/Bursa
Vizyon
Alanında uzman, çağın gerektirdiği bilgiyi yaşamla bütünleştirebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, teknolojiye hakim bireyler yetiştirme sorumluluğu ile öğrenci merkezli eğitim programlarını hayata geçirmeyi vizyon edinmiştir.
Misyon
Ülkemizin ekonomi, endüstri ve sosyal alanları başta olmak üzere diğer hizmet alanlarındaki özel ve resmi kurum veya kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirmek, istihdam sorunlarına çözüm olmak amacıyla, bilgisayar ve enformatik teknolojileriyle donanmış, çalıştığı iş yerinde farklılık yaratabilen, verimliliği arttıran, ülkemizin kaliteli ara eleman ihtiyacına cevap verebilecek elemanlar yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Bakanlık Makamının 18.06.2014 tarih ve 70182848/105.01/2498406 sayılı olurları ile Okulumuzun adı Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir.
Kalorifer/Doğalgaz
Ulaşım
2023- 2024 eğitim öğretim yılında Gülbahçe Mh., İnönü Cad. No:11 Osmangazi/Bursa adresinde olacaktır. Yeni okulumuza 16A, 16İ, 18B, 19B 19C ve 94 numaralı otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Mevcut.
Gülbahçe Mh., İnönü Cad. No:11 Osmangazi/Bursa
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa Kent Meydanı :2 km. 9 dakika Setbaşı :4 km. 15 dakika Fomara :3 km. 10 dakika
Güncel bilgilere E-Okul ana sayfasından ulaşabilirsiniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Güncel bilgilere E-Okul ana sayfasından ulaşabilirsiniz.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavsız kayıt almaktadır.