BURSA / OSMANGAZİ - Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çınar Anadolu Lisesi / Koğukçınar Mah. 2.Spor Sk. No22 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Alanında uzman, çağın gerektirdiği bilgiyi yaşamla bütünleştirebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, teknolojiye hakim bireyler yetiştirme sorumluluğu ile öğrenci merkezli eğitim programlarını hayata geçirmeyi vizyon edinmiştir.
Misyon
Ülkemizin ekonomi, endüstri ve sosyal alanları başta olmak üzere diğer hizmet alanlarındaki özel ve resmi kurum veya kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirmek, istihdam sorunlarına çözüm olmak amacıyla, bilgisayar ve enformatik teknolojileriyle donanmış, çalıştığı iş yerinde farklılık yaratabilen, verimliliği arttıran, ülkemizin kaliteli ara eleman ihtiyacına cevap verebilecek elemanlar yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Saatler
SABAH ÇINAR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENİM YAPMAKTADIR. ERGİN AĞAÇ MTAL GİRİŞ:13:50 ÇIKIŞ:20.30
Kalorifer/Doğalgaz
Fatih Projesi Fiber İnternet
Ulaşım
Heykel´den Koğukçınar Dolmuşları aracılığıyla, 19İ Belediye Otobüsleri İle Ulaşabilirsiniz. Okulumuz Geçici Olarak Çınar Anadolu Lisesinde Eğitim Öğretim Vermektedir.
Mevcut.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Geçici Olarak ÇINAR ANADOLU LİSESİ nde hizmet vermektedir. Koğukçınar Mah. 3.Spor Sokak No:22 Osmangazi/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık